Padelkeskus on avattu!

Keskiviikkona 24.2. oli juhlallinen hetki kun ensimmäiset padelvuorot pelattiin Padelkeskuksessa!

Pelaajien kasvoilla säteilevä hymy oli paras palkinto Padelkeskuksen toimitusjohtaja Ville Kostinille. – Aivan mahtava nähdä kuinka paljon pelaajat nauttivat uusilla kentillä pelaamisesta! Palaute on erittäin positiivista ja kiitokset ovat vilpittömiä! Onhan tätä Kempeleeseen ja Oulun seudulle jo odotettukin!

Erityistä kiitosta saa valtava vapaa sisäkorkeus, joka on keskellä hallia vajaa 12 metriä ja reunoillakin minimissään 9 metriä. ”Kyllä kelpaa nyt nostella palloja verkkopelaajan yli” eräskin pelaaja kentältä hehkutti.

Lisäksi PadelGalis Finlandin toimittamat viralliset World Padel Tour kenttärakenteet saivat kiitosta. Pelialustan pehmeys ja joustavuus ovatkin nivelille herkkua. Panoraamakenttien esteetön näkymä avautuu upeasti tulevan ”Olkkarin” näköalapaikoille.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen sekä Olkkarin että pukuhuoneiden/suihkutilojen käyttöönotto tapahtuu vasta kun paikalliset koronasuositukset sen sallivat.
Toivomme pelaajilta ymmärrystä tilanteeseen ja noudattamaan padelhallin ulko-ovessa olevia koronatilanteen toimintaohjeita. Yhteisellä vastuullisuudella mahdollistamme jatkossakin liikunnallisen padelin harrastamisen tässä vaikeassa epidemiatilanteessa. Liikunta on meille jokaiselle tärkeää niin fyysisesti kuin mielenterveyden sekä yleisen hyvinvoinnin kannalta.

Padelkeskus on avoinna 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Playtomic APP kannattaa ladata kännykkään ja sieltä vuoron varattua saa pelaaja yksilöllisen ovikoodin vuorolleen. Playtomic APPin kautta voi myös jo etukäteen varata ja maksaa vuokramailat pelivuorolle. Vuokramailat ovat upouusia laadukkaita käsintehtyjä Padelkeskus mailoja!

www.padelkeskus.fi/varaa-vuoro

Hallilta voit ostaa myös uusia palloja sekä automaatista virvokkeita ja naposteltavaa. Padelmyymälän nurkkausta viimeistellään parhaillaan. Löydät sieltä myös paikallisen suomalaisen BANDE padelmailamerkin! Ensimmäisen Suomessa! Kahvikonekin tulee aktiiviseen toimintaan kunhan saadaan Olkkarin oleskelutilat koronasuositusten jäljiltä avattua.

Kannattaa myös tarkistaa valmennustarjonta! Padelkeskuksen päävalmentaja Ville Kostin kertoo kuinka heillä järjestetään säännöllisesti padelin yksilövalmennusta, parivalmennusta, 3-6 hengen ryhmävalmennusta sekä myös yritysten padeliin tutustumisia. Padelkursseissa eri taitotasoille sekä lasten padelryhmissä on vielä tilaa. Valmennustiimiin kuuluu Villen lisäksi myös Coach Tommi Laine sekä Padel Oulu – padelseuran ohjaajat Samppa, Elias, Sofianna ja Kristian. Kannattaa kurkata koko tarjonta netistä ja ilmoittautua mukaan!

www.padelkeskus.fi/valmennukset

Toivotan niin nykyiset Padelkeskus VIP Sportpistan asiakkaat sekä kaikki uudet pelaajat lämpimästi tervetulleeksi uuteen Padelkeskukseen, toteaa Ville Kostin lopuksi. Hänen mottonsa on: ”Padel on kivaa joten mennään pelaamaan!”