Oulun seudun
oma padelseura

Padel Oulu ry

Padel Oulu ry on perustettu vuonna 2021 ja olemme Suomen Padelliiton virallinen jäsenseura. Seuran kotipaikka on nimensä mukaisesti Oulu, mutta ensijaisesti harjoittelu- ja kilpailutoimintaa järjestetään Padelkeskuksen uusissa tiloissa Kempeleessä.

Padel Oulun tavoitteena on kasvattaa padel-pelaajien määrää kaikissa ikäryhmissä ja parantaa lajin harrastamisen edellytyksiä Oulun seudulla.

Liity jäseneksi

Seura järjestää säännöllisiä padel-tapahtumia ja kilpailuja sekä eritasoisia yksilö-, pari- ja ryhmävalmennuksia. Seuran valmentajana toimii Tommi Laine (Lue lisää valmennuksista täällä)

Liittymällä seuran jäseneksi tuet alueen padel-toiminnan kehitystä, saat ensimmäisenä tietää alueen padel-tapahtumista sekä saat loistavat jäsenedut käyttöösi! Jäsenhakemukseen pääset alla olevasta painikkeesta.

Jäsenmaksu on 20€ /kalenterivuosi

Jäsenmaksu maksetaan Padel Oulun tilille: FI94 5741 3620 9256 66. Viestikenttään jäsenen nimi ja puhelinnumero.

.

.

Jäsenedut

  • Tiedotamme jäseniämme ensimmäisenä kaikista alueen padel-tapahtumista ja pääset siten parhaiten mukaan padeltoimintaan. Liittymisen (ja jäsenmaksun suorittamisen) jälkeen laita wa-viestiä 044 977 0017, niin liitämme sinut Padel Oulu WhatsApp -ryhmään.
  • Seuran järjestämistä turnauksista 5€ alennus
  • Padelkeskuksen järjestämistä Mixing -viikkopeleistä iltaisin 2€ alennus
  • Alehinta seuran järjestämiin padelin tutustumiskertoihin Padelkeskuksen tiloissa
  • Ruokaravintola Wok’s Valkeassa – kaikki ruoat -10% jäsenkortilla
  • Lisää etuja tulossa (mm. Padelliiton kautta)

Liity jäseneksi