Tiedote rajoituksiin liittyen

Toimintaohjeet liittyen Pohjois-Suomen aluehallintoviraston tilojen sulkupäätös tiedotteeseen 29.12.2021:

Voimassa olevat rajoitukset jatkuvat Pohjois-Pohjanmaalla 15.1.2022 asti. Tiedote nähtävillä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69928717

Padelkeskuksessa ei sallita yleisöä eivätkä ovet ole avoinna ulkopuolisille. Pukuhuoneet, suihkut ja saunat ovat suljettu, Sohvaryhmät ovat myös pois käytöstä. Hallille ei saa jäädä oleskelemaan ennen omaa kentän vuokrausta, eikä vuokra-ajan jälkeen. Itsepalvelumyymälässä voit tehdä ostokset turvallisesti. 

WC-tilat jäävät auki. Vaihdathan pelivaatteet toppavaatteiden alle jo valmiiksi kotonasi. Erilliset omat naulakot löytyvät jokaiselle oman vuokrakentän vierestä. Olemme tehostaneet siivousta ja puhtaanapitoa. Vältä kontakteja muihin. 

Suunnitelma rajoitusten toteuttamiseksi on kaikkien nähtävillä heti sisäänkäynnin yhteydessä. Käytäthän käsidesiä tai pese kätesi. Maskisuositus on voimassa kentille siirryttäessä. Pienilläkään oireilla ei saa tilaan tulla. 

Padelkenttiä voidaan edelleen vuokrata yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Ystäväporukka tai perhe, jossa kaikki tuntevat toisensa voivat vuokrata padelkentän meiltä. 

Ryhmätoimintaa voivat harrastaa lapset ja nuoret (2004 syntyneet ja nuoremmat) sekä ammattiurheilijat AVIn määräysten mukaisesti.  

Vakiovuorot ovat voimassa normaalisti toistaiseksi, koska

näissä pelataan vakiintuneesti neljän henkilön yksityis- tai perhe-elämän piirissä. 

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa nopeasti tilanteen niin vaatiessa Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Harrastetaan turvallisesti ja pidetään terveydestä huoli näillä rajoituksilla. Liikunnan ilo ja sen positiivinen vaikutus terveyteen ovat tärkeitä.