TIEDOTE: Pohjois-Suomen suurin padelkeskus valmistuu Kempeleeseen vuodenvaihteessa.

Padel on kasvattanut suosiotaan merkittävästi kuluneen vuoden aikana. Uusilla ulkokentillä pelaajien määrä on nelinkertaistunut ja ilmojen kylmetessä ongelmaksi tulee muodostumaan pelipaikkojen vähyys. Oulun seudulla on tällä hetkellä ainoastaan kaksi padelin sisäkenttää. 

Tähän kasvaneeseen tarpeeseen vastaa nopealla aikataululla valmistuva Padelkeskus. Yhteensä 15 padelkentän suunnitelmasta ensimmäiset 6 sisäkenttää valmistuvat jo heti vuodenvaihteessa Kempeleeseen hyvän kulkuyhteyden päähän. Uusi rakennettava Padelkeskus tarjoaa pelaajilleen parhaimmat World Padel Tour tasoiset padelkentät. Padelkeskuksen toimitusjohtaja Ville Kostin kehuu valmistuvan hallin peräti 12 metrin harjakorkeutta upeaksi pelattavuudeltaan. 

”Tulemme satsaamaan laadukkaiden World Padel Tour kenttärakenteiden lisäksi ennenkaikkea pelaajien viihtyvyyteen muodostamalla kaikille sopivia pelaajaryhmiä ja viikoittaisia tapahtumia” toteaa Ville Kostin. ”Useamman kentän iso Padelkeskus mahdollistaa Oulun Seudun pelaajille uudenlaisia toiminnan muotoja.  Esimerkiksi yrityksille padel on mainio matalan kynnyksen aloituslaji työhyvinvoinnin edistämiseksi. 

Rohkaisemme yrityksiä varaamaan tyky-päivien lisäksi työntekijöilleen vakiovuoroja sillä padel on mitä mainioin sosiaalinen liikuntamuoto.

Lisäksi vakiovuorojen saaminen sopivaan ajankohtaan onnistuu jo olemassa oleville pelaajaryhmille helposti”.

Ville on itse toiminut Espanjan aurinkorannikolla Fuengirolassa padelvalmentajana jo parin vuoden ajan. Espanjassa padel on jalkapallon jälkeen toiseksi suosituin urheilulaji ja Suomessa lajin kasvu on todella nopeaa. ”Haluan tuoda Oulun seudun padelharrastajien pariin aktiivisen valmennustoiminnan lisäksi saman padelkulttuurin kuin Espanjassa. Siellä padelin ympärille kokoontuu koko perhe ja ystävät vauvasta vaariin. Kaikki nauttivat ja hymyilevät liikunnan parissa. Padelkeskukseen valmistuukin erillinen padel lounge Olkkari, jossa on mukava kahvitella, rupatella ja katsella esteettömästi panoraamaikkunoin varustettujen kenttien peliä. Lisäksi padelkeskukseen valmistuu padelmyymälä, josta löytyy monipuolinen valikoima mailoja ja muita padeltarvikkeita. Mahtavinta koko jutussa on se että Padelkeskus on vahvasti paikallinen, Oulun seudulla asuvien innokkaiden padelharrastajien perustama yritys”.

Yksittäisiä pelivuoroja varataan netin kautta Padelkeskuksen valmistuttua vuodenvaihteessa. Säännöllisiä vakiovuoroja uuteen Padelkeskukseen voi alkaa varaamaan heti numerosta 040-6101888 (WhatsApp +35840610188) tai sähköpostilla osoitteesta info@padelkeskus.fi. ”Pelaajien ja yritysten kannattaa olla ajoissa liikkeellä sillä parhaimmat kellonajat säännöllisille vakiovuoroille varataan nopeasti. Onneksi kuusi padelkenttää mahdollistavat laajan vuorotarjonnan”, Padelkeskuksen toimitusjohtaja Ville Kostin toteaa lopuksi.  

Yhteystiedot:

Ville Kostin, Padelkeskus

info@padelkeskus.fi
+358406101888
www.padelkeskus.fi
www.facebook.com/padelkeskus/