Padelkeskuksen avaaminen lähestyy

H-hetki lähestyy! Padelkeskuksen aukeaminen on jo aivan nurkan takana. Hallin rakennustyöt ovat edenneet rivakasti ja piakkoin päästään asentamaan virallisia World Padel Tour kenttiä. Vamos!

Helmikuussa on edelleen tarkoituksena aloittaa pelivuorot. Kova pakkasviikko välissä hieman hidastutti aikataulua mutta jälleen on reippaat rakennusmiehet täydessä vauhdissa! Silmissä näkyy jo visiona kuinka tulevat padellyönnit viuhuu kentillä ja pelaajilla on hymy herkässä.

Seuraa sosiaalista mediaamme Facebookia ja Instagramia niin saat tuoreeltaan tietoa valmistumisesta ja aikatauluista. www.facebook.com/padelkeskus/

Insta: @padelkeskus

Käy myös kurkkaamassa nettisivujemme ”valmennukset” osiossa tulevaa maaliskuun padelkurssitarjontaa! Löydät päivitetyt kurssiaikataulut ihan valmennussivun lopusta.

Alla vielä kuva vapaina olevista vakiovuoroistamme. Vakiovuorosopimus on vuoden mittainen ja vuorokohtainen hinta on irtovuoroa edullisempi. Varaa omasi yhteyslomakkeen kautta ja varmista kerran tai kaksi kertaa viikkoon pelit perheellesi tai peliporukallesi.

Kohta pelataan padelia huippuolosuhteissa kuudella sisäkentällä! Superhienoa!